Over Paul

Profiel

Projectleider (Prince2 Practitioner gecertificeerd), implementatiemanager en technisch specialist met veel ervaring met IBM (WebSphere) omgevingen. Actief, analytisch, zelfstandig, verantwoordelijk, rustig.

Beroepshistorie

In 1986 ben ik als junior systeemanalist – programmeur begonnen op een IBM S-38 systeem. Sindsdien heb ik jaren diverse functies die verband hielden met softwareontwikkeling bekleed. Programmeur, analist, ontwerper, maar ook (technische) projectleiding, teamleiding en (technisch) implementatiemanagement.

In 1999 ben ik als coördinator opleidingen en trainer/opleider gaan werken bij een iSeries systeemhuis. Daar had ik de verantwoordelijkheid voor het opleidingenbedrijf en heb ik mensen opgeleid voor diverse functies in de ICT. Daarnaast heb ik er cursussen ontwikkeld op  het gebied van Java, WebSphere, DB/2, Object Oriented Programming etc.

Paul

Vanaf 2004 ben ik me gaan richten op IBM middleware, WebSphere producten, infrastructuur ontwikkeling, implementatie(management), projectleiding en teamleiding.

In 2005 heb ik Basales opgericht. Sindsdien verricht ik mijn werkzaamheden en verleen ik diensten vanuit mijn eigen bedrijf.

Vanaf 2006 ben ik enthousiast Apple gebruiker (iMac, MacBook Air, MacMini Server, iPhone).

Een gedetailleerder overzicht van mijn ervaring is te vinden op LinkedIn